Languages

  • English
  • Ελληνικά
Όλα τα νέα έργα μας

Έργα

H εταιρεία Αφοί Χριστοδούλου Α.Ε. έχει συνεχή παρουσία στον τομέα των φρέσκων φρούτων από το 1955, και σήμερα έχει καταφέρει να είναι ο μεγαλύτερος όμιλος επεξεργασίας φρούτων στην Ελλάδα με εξαγωγές άνω του 80%. 

H επεξεργασία των φρούτων ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του '70 και σήμερα η CHB Group επεξεργάζεται ετησίως πάνω από 150.000 τόνους ελληνικών φρούτων, όπως πορτοκάλι, ροδάκινο, βερίκοκο, μήλο, αχλάδι, λεμόνι, ακτινίδιο, σταφύλι ,κεράσι, δαμάσκηνο, ρόδι, καρότο και γκρέιπφρουτ.

Η SERVICE ONE κατέχει ηγετική θέση στην παροχή υπηρεσιών επισκευής, συντήρησης και εγκατάστασης ηλεκτρονικών συσκευών στην ελληνική αγορά. Μέλος του FOURLIS Group, ενός εκ των μεγαλύτερων εμπορικών ομίλων διαρκών καταναλωτικών προϊόντων στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια, έχει αναπτύξει ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο υποστήριξης, εξυπηρετώντας πανελλαδικά προϊόντα επώνυμων εταιρειών όπως GENERAL ELECTRIC, KORTING, LIEBHERR, SAMSUNG και LG. Από το 2010, διεκπεραιώνει τις υπηρεσίες συναρμολόγησης των επίπλων και των κουζινών ΙΚΕΑ.

 

Με το ERP της SoftOne η Genekor πέτυχε την ολοκληρωμένη διαχείριση του συνόλου των δραστηριοτήτων της.Η Genekor είναι ένα πρότυπο εργαστήριο μοριακής βιολογίας που διαθέτει εργαστήρια με εξοπλισμό αιχμής. Η εταιρία παρέχει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών εστιάζοντας στη βελτίωση της Διάγνωσης, της Πρόγνωσης, της Πρόβλεψης και Εξατομικευμένης Θεραπευτικής Προσέγγισης των ασθενών. Δραστηριοποιείται, πέρα από την Ελλάδα, σε πολλές χώρες της Ευρώπης και της Μέσης Ανατολής.
Η Inver East MED A.E. είναι θυγατρική του Ιταλικού ομίλου Inver στην Ελλάδα και έχει ως αποκλειστικό αντικείμενο την πώληση Βιομηχανικών Χρωμάτων σε μορφή πούδρας. Η εταιρεία δραστηριοποιείται τόσο στην Ελλάδα όσο και σε άλλες Βαλκανικές Χώρες.

Το SoftOne ERP αποδείχθηκε ως η καλύτερη λύση πληροφοριακού λογισμικού για τις ανάγκες της Danone Hellas.Η DANONE Hellas από την ίδρυση της το 2006 στην Ελλάδα, επέλεξε την Connectline ως συνεργάτη για την κάλυψη των μηχανογραφικών της αναγκών. Οι ιδιαιτερότητές της, οι ανάγκες reporting προς την μητρική εταιρεία του εξωτερικού και η απαίτηση αμεσότητας και ευελιξίας κατέδειξαν το SoftOne ERP, ως την καλύτερη λύση πληροφοριακού λογισμικού.Η Connectline έχει σχεδιάσει, υλοποιήσει και αναπτύξει σχεδόν όλα τα modules του SoftOne ERP καθώς και πλήθος custom λύσεων.
Η Connectline σε συνεργασία με την ομάδα της Grant Thornton εκμεταλλευόμενη τις εξαιρετικές δυνατότητες του Soft1 και εφαρμόζοντας κατά περίπτωση την βασική ή πλήρως εξειδικευμένη παραμετροποίηση, κατόρθωσε να καλύψει πλήρως, κάθε απαίτηση είτε αυτή απέρρεε από τον νόμο είτε από τις εταιρικές ανάγκες των πελατών. Επιπλέον με τον μηχανισμό παραγωγής εντύπων και εκτυπώσεων του Softone Μισθοδοσία, δημιουργήθηκαν πολλαπλές καταστάσεις και αναφορές για την ενημέρωση των εταιρειών, τόσο στα ελληνικά όσο και στα Αγγλικά για την αυτόματη αποστολή reports σε μητρικές του εξωτερικού.

Η VMS S.A. όντας πρωτοπόρα έχει επιλέξει το Soft1 300 ASK on the Cloud για την πλήρη κάλυψη των μηχανογραφικών αναγκών της. Έτσι έχει επιτύχει να έχει το ERP ως υπηρεσία on demand και μάλιστα να εξασφαλίσει ακόμα μεγαλύτερο κέρδος αποφεύγοντας την αγορά server, χρησιμοποιώντας το SoftOne on Windows Azure, δηλαδή της cloud έκδοσης του Soft1 300.
Η Connectline, υλοποιώντας το Soft1 300, κλήθηκε να αντιμετωπίσει ένα αρκετά σοβαρό και χρονοβόρο ζήτημα σχετικά με την τιμολόγηση των πελατών για τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας που παρέχει η VMS S.A.
Το Αθήναιον Intercontinental έχοντας ανάγκη να διαχειριστεί πλήρως τα οικονομικά του δεδομένα και ιδιαίτερα αυτά των πελατών προέκρινε το Soft1 ERP ως την καταλληλότερη εφαρμογή για να λειτουργήσει ως “back office”. Επιπλέον, γνωρίζοντας ότι η επιλογή ενός εξαιρετικού λογισμικού, δεν είναι αρκετή για την επιτυχία ενός τόσο περίπλοκου εγχειρήματος και ότι εξίσου σημαντική είναι και ικανότητα και η εξειδίκευση του συνεργάτη που θα το υλοποιήσει, επέλεξε την Connectline ώστε να διασυνδέσει την Opera με το Soft1 ERP.