Η εμπορική εφαρμογή Soft1 120 σε μοναδική τιμή!

PDF version
Προσφορά sodt1 120
Μειώστε σημαντικά το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας και αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο της βελτιώνοντας παράλληλα την συνολική της αποδοτικότητα.

Κάθε ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί τώρα να καλύψει αποτελεσματικά τις απαιτήσεις λειτουργίας της επιχείρησής του, επιλέγοντας την πιο αξιόπιστη εμπορική εφαρμογή της αγοράς σε χαμηλότερη τιμή!

Soft1 120: Για μικρές επιχειρήσεις με μεγάλο όραμα

Μικρή επιχείρηση δεν σημαίνει μικρά προβλήματα! Μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα, απλώς σε διαφορετική κλίμακα. Το μέγεθος αλλάζει, αλλά η σημασία των προβλημάτων παραμένει η ίδια.
Το Soft1 120 απευθύνεται σε νέες, μικρές και μεσαίες εμπορικές επιχειρήσεις χονδρικής και λιανικής.

Το Soft1 120 δε διαχειρίζεται λιγότερες επιχειρηματικές λειτουργίες από ότι οι εφαρμογές για μεγαλύτερες επιχειρήσεις, απλά απαιτεί λιγότερους χειρισμούς για να τις μηχανογραφήσει μειώνοντας αισθητά την απασχόληση του ανθρώπινου δυναμικού . Αυτό, δηλαδή, ακριβώς που χρειάζεται η επιχείρηση.

Με το Soft1 120 χρησιμοποιείται εκείνα μόνο τα στοιχεία που χρειάζεται μια μικρομεσαία επιχείρηση για να λειτουργήσει γρήγορα και απλά. Όποιες κι αν είναι οι επιχειρηματικές σας ανάγκες, το Soft1 120 σας δίνει τη δυνατότητα για ταχύτητα και ευελιξία στη διαχείριση πληροφοριών, στην αυτοματοποίηση ενεργειών και στη λήψη αποφάσεων. Τέλος, ενσωματώνοντας όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης σε ένα σύστημα, κερδίζετε πολύτιμο χρόνο στις καθημερινές σας εργασίες και είστε περισσότερο παραγωγικοί.

Το Soft1 120 διατίθεται για αγορά με άδειες χρήσης (user licenses), ή με ετήσια συνδρομή (μοντέλο ASK).

Προσφορά Soft1 120

 
Επιλογή λογισμικού
Soft1 120
με άδεια χρήσης
(License)
 
450€
 
   
Επιλογή λογισμικού
Soft1 120
με συνδρομή
(ASK)
 
210€
 
 
 
* Η προσφορά ισχύει από 10 Μαρτίου έως και 30 Απριλίου 2016 και αφορά αποκλειστικά την εμπορική εφαρμογή Soft1 120.
** Οι αναγραφόμενες τιμές αφορούν τη βασική λειτουργικότητα της εφαρμογής και αντιστοιχούν σε 1 χρήστη. Τα συμπληρωματικά modules, χρήστες καθώς και η Σύμβαση Νέων Εκδόσεων διατίθενται κανονικά στις ισχύουσες τιμές και εκπτώσεις.

Επικοινωνήστε με τη ConnectLine στο 210-600 30 35 ή ζητήστε μας περισσότερες πληροφορίες εδώ.