Πιστοποιημένος Συνεργάτης SoftOne η Connectline Α.Ε.

PDF version
Η Connectline Α.Ε. είναι ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης της SoftOne Technologies και το αποδεικνύει. Η ομάδα της Connectline κατέχει μέχρι στιγμής 62 πιστοποιήσεις σ’ όλες τις θεματικές ενότητες και είναι, με διαφορά, ο πρώτος συνεργάτης σε αριθμό πιστοποιήσεων στο δίκτυο συνεργατών της SoftOne.

Από τον Οκτώβριο του 2012, η SoftOne ξεκίνησε τη διαδικασία πιστοποίησης των συνεργατών της, με Θεωρητικές και Πρακτικές Εξετάσεις. Ένα χρόνο μετά, τον Οκτώβριο του 2013 ανακοινώθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων. Είμαστε περήφανοι για το αποτέλεσμα, το οποίο μας κατατάσσει στην 1η θέση από τους 165 συνολικά συνεργάτες της SoftOne, Πανελλαδικά.

Στην Connectline το ανθρώπινο δυναμικό, αποτελεί το ουσιαστικότερο στοιχείο για την επίτευξη των στόχων μας. Η εταιρεία μας στελεχώνεται από ανθρώπους, που διακρίνονται για τον επαγγελματισμό τους, την πολυετή πείρα τους και τις τεχνικές τους γνώσεις. Εξασφαλίζουμε, έτσι, την άρτια ολοκλήρωση των έργων που αναλαμβάνουμε, αλλά και τα υψηλότερα επίπεδα της παρεχόμενης υπηρεσίας στους πελάτες μας.

Η πελατοκεντρική μας φιλοσοφία υιοθετείται και εφαρμόζεται από όλα τα στελέχη, έχοντας ως στόχο τη σχεδίαση και ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων.62 πιστοποιήσεις