Το Marbella Corfu Hotel επέλεξε το Soft1 Hospitality ERP της Connectline για την κάλυψη των αναγκών του Back Office.

PDF version
Η Connectline με πολυετής δραστηριοποίηση στο χώρο της πληροφορικής από το 1998 και προσανατολισμό στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, προχώρησε σε μία ακόμα επιτυχημένη συνεργασία με το Marbella Corfu Hotel.

Το Marbella Corfu Hotel είναι ένα από τα πλέον πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων στην Κέρκυρα. Αποτελεί την ιδανική επιλογή καθώς οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν σε ένα από τα 384 δωμάτια και σουϊτες με εκλεπτυσμένη διακόσμηση και απαράμιλλη θέα στη θάλασσα, απολαμβάνοντας πληθώρα από πολυτελείς παροχές και υπηρεσίες.
Διαθέτοντας ένα όραμα για την πορεία της επιχείρησης και έχοντας ως σκοπό να αυτοματοποιήσει τις διαδικασίες του Back Office λειτουργιών της, να διαφοροποιηθεί έντοντα από τον ανταγωνισμό και να ενδυναμώσει τις σχέσεις τις με τους πελάτες , το Marbella Corfu ,επέλεξε το Soft1 Hospitality ERP της Connectline .
Η Connectline εγκατέστησε μια πλήρως λειτουργική, αξιόπιστη και τεχνολογικά σύγχρονη λύση , εξασφαλίζοντας την ομαλή διασύνδεση του Soft1 Hospitality ERP με το Fidelio (PMS) και την απρόσκοπτη ταυτόχρονη λειτουργία όλων των τμημάτων.
Με την εγκατάσταση των δύο επιμέρους υποσυστημάτων, του Materials control και του Financial Accounting,το Marbella Corfu Hotel εξασφάλισε ομαλότερη και άμεση ροή πληροφοριών από τμήμα σε τμήμα , αυξάνωντας τους ρυθμούς της αποδοτικότητας και αποτελεσματικότητας των επιχειρησιακών διαδικασιών.
Πλέον, μπορεί να ενημερώσει και να διαχειριστεί με μεγάλη ευκολία και ευελιξία τα αποθέματά της, να συλλέξει όλα τα οικονομικά δεδομένα και να παρέχει άμεση ενημέρωση προς τα στελέχη με αναλυτικές και δυναμικές αναφορές. Με το Soft1 Hospitality ERP, παρέχονται όλα τα εργαλεία για τη σύνταξη αναλυτικού προϋπολογισμού (Budget) ανά τμήμα σε σύγκρισή του με τις οικονομικές αναλύσεις PnL (ανά μήνα ή ετήσιο προοδευτικό), όλης της ξενοδοχειακής μονάδας αλλά και κάθε τμήματος ξεχωριστά.

Το Soft1 Hospitality ERP αποτελεί τον ιδανικό οδηγό επιτυχίας στην υπηρεσία της Τουριστικής & Ξενοδοχειακής Βιομηχανίας.