Η Connectline γίνεται μεγαλύτερη και ακόμα πιο δυνατή

PDF version
H ConnectLine ΑΕ ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις πληροφορικής.

Κατά τη διάρκεια της 17ετούς λειτουργίας της, η Connectline έχει καθιερωθεί ήδη, ως ο μεγαλύτερος και ο πλέον αξιόπιστος Συνεργάτης της SoftOne. Η ομάδα της εταιρείας κατέχει μέχρι στιγμής 52 πιστοποιήσεις σ’ όλες τις θεματικές ενότητες και είναι, με διαφορά, ο πρώτος συνεργάτης σε αριθμό πιστοποιήσεων.

Η Connectline A.E., παραμένοντας σταθερή στο στόχο της, για παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και ποιοτικής εξυπηρέτησης, διευρύνει το πελατολόγιό της και γίνεται ακόμα πιο δυνατή.

Συγκεκριμένα, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με την Syzefxis Α.Ε., έναν από τους μεγαλύτερους Συνεργάτες της SoftOne, αναλαμβάνοντας την εξυπηρέτηση των πελατών της, στον ιδιωτικό τομέα. Με την παρούσα συνεργασία, ενισχύει την τεχνογνωσία της και διευρύνει τις κάθετες λύσεις σε έργα πληροφορικής, με αποτέλεσμα να γίνεται ανταγωνιστικότερη για τους πελάτες της.

Η Connectline προκειμένου να ανταποκριθεί με επιτυχία στις αυξημένες απαιτήσεις του νέου διευρυμένου πελατολογίου, έχει ήδη εντάξει στο ανθρώπινο δυναμικό της έμπειρα στελέχη, με εξειδίκευση στην υλοποίηση έργων πληροφορικής και την τεχνική υποστήριξη. Επιπλέον, η οργανωτική δομή και λειτουργία της εταιρείας έχει προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, ώστε να συνεχίσει να παρέχει, με συνέπεια, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στο σύνολο των πελατών της.

Η Connectline δεσμεύεται, να συνεχίσει να προσφέρει τις τεχνολογικά άρτιες και καινοτόμες λύσεις, να αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της, να τους υποστηρίζει αποτελεσματικά και να στέκεται δίπλα σε κάθε έναν ξεχωριστά.