Ο δρόμος

προς την επιτυχία
Η Connectline ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της πληροφορικής. Έχει καθιερωθεί ως ο μεγαλύτερος και ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης της SoftOne, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ανάπτυξης και υλοποίησης ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων.

Στόχος μας η εξέλιξη της επιχείρησής σας

Καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται, οι καθημερινές ανάγκες και απαιτήσεις των επιχειρήσεων αλλάζουν. Έτσι και οι υπηρεσίες μας αναβαθμίζονται αδιάλειπτα. Ακολουθούμε πιστά τις τελευταίες εξελίξεις της τεχνολογίας, τις web mobile εφαρμογές, καθώς και τις λύσεις cloud computing.

Στη Connectline πιστεύουμε οτι κάθε επιχείρηση χρειάζεται δίπλα της αξιόπιστους συνεργάτες, για να ευδοκιμήσει και να αναπτυχθεί. Αυτή η φιλοσοφία μας έχει οδηγήσει σε επιτυχημένες συνεργασίες, τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους προμηθευτές μας.

Εταιρίες από όλους τους κλάδους της αγοράς, Παραγωγικές, Εμπορικές, Τεχνικές, Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών, Ξενοδοχιακές καθώς και εταιρείες Υπηρεσιών Υγείας, μας εμπιστεύονται την μηχανογράφησή τους.

01. Συνέπεια

Αφοσίωση και συνέπεια στην υλοποίηση έργων Πληροφορικής. Υιοθετώντας Τεχνολογίες
αιχμής δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξειδικευμένες,καινοτόμες, πρωτοποριακές καιολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής για όλους τους κλάδους της αγοράς.

02. Εμπειρία

20 Χρόνια μακρόχρονης εμπειρίας σε Business Software. Γνωρίζουμε βαθιά την αγορά έχουμε εκτενή εμπειρία και πείρα στο να εντοπίζουμε και να εστιάζουμε σε πολύπλοκα ζητήματα προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ανάπτυξης ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων.

03. Αξιοπιστία

Η παγιωμένη σχέση και συνεργασία της Connectline με την Softone , έχει εδραιώσει την αναγνωρισιμότητας της, θέτοντας την Connectline ως No1 Συνεργάτη και αξιόπιστο επιχειρηματικό Σύμβουλο στον Τομέα της Πληροφορικής.

04. Τεχνογνωσία

Η Connectline στελεχωμένη με εξειδικευμένους ανθρώπους που διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία και εκτενή γνώση, κατέχει 64 Πιστοποιήσεις σε όλες τις θεματικές ενότητες του Λογισμικού S1.
Γιατί να συνεργαστείτε με την Connectline
Στην Connectline, στηρίζουμε και ανταποκρινόμαστε στις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών μας. Μεριμνούμε και εργαζόμαστε μαζί με τον πελάτη ώστε να παρέχουμε λύσεις υψηλής ποιότητας για κάθε απαίτησή του. Γιατί η Connectline, απευθύνεται σε εκείνες τις επιχειρήσεις που προσδοκούν και προσβλέπουν μέσα από το πληροφοριακό τους σύστημα να αποκομίσουν τα μέγιστα οφέλη, που θα τους βοηθήσει να ισχυροποιηθούν σε μία άκρως ανταγωνιστική αγορά.
0
Ενεργοί πελάτες
0
Χρόνια στην αγορά της Πληροφορικής
Νο1
0
Συνεργάτης της Soft1
0
Πιστοποιήσεις
Στρατηγικοί Συνεργάτες της Connectline