Συστήματα CRM

  Ζητήστε Δωρεάν Δοκιμή soft 1 ERP


  Εταιρική δραστηριότητα
  crm προγραμμα

  Κάθε επιχείρηση, εκτός από τις οικονομικές συναλλαγές, έχει να διαχειριστεί και έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών που σχετίζονται με τους πελάτες, τους προμηθευτές τα εμπορεύματά της, τη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού της, και πολλές άλλες παραμέτρους.  Η οργάνωση και η διαχείριση αυτών των πληροφοριών κρίνεται απαραίτητη, διότι έχει άμεσο αντίκτυπο στην εξέλιξη της επιχείρησης. Για αυτό το λόγο, είναι αναγκαίο ένα πληροφοριακό σύστημα που βοηθά στην επισήμανση και διαχείριση της πληροφορίας, ώστε να επιτυγχάνεται η προσέλκυση νέων πελατών και η διατήρηση των υπαρχόντων, η βελτιστοποίηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών και η ισχυροποίηση των σχέσεων με τους προμηθευτές.

  Τα Συστήματα Διαχείρισης Πελατών-CRM (Customer Relationship Management) είναι μία επιχειρηματική στρατηγική ή αλλιώς η μεθοδολογία που στοχεύει στη μεγιστοποίηση των εσόδων και των κερδών μίας επιχείρησης μέσω της αύξησης της ικανοποίησης των πελατών.

  H SoftOne έχει δημιουργήσει το πρωτοπόρο Soft1 Cloud CRM Series 6, το οποίο παρέχει όλες τις δυνατότητες που έχει ανάγκη μία επιχείρηση για να συνδεθεί με τους πελάτες της, να κατανοήσει τις ανάγκες τους και να ανταποκριθεί αποτελεσματικά και έγκαιρα σ’αυτές. Το σύστημα Soft1 CRM Series 6 επιτρέπει σε κάθε είδους επιχείρηση να μειώσει το λειτουργικό της κόστος και να αυξήσει τις πωλήσεις της.  Ειδικότερα, οι πωλητές και εν γένει τα στελέχη της επιχείρησης έχουν στα χέρια τους το κατάλληλο εργαλείο για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες ακόμα και εν κινήσει.

  Γιατί η επιχείρηση μου χρειάζεται CRM

  Αύξηση πωλήσεων και πελατών

  Το CRM, είναι μία επιχειρηματική στρατηγική, που στοχεύει στην μεγιστοποίηση των εσόδων και των κερδών καθώς και στην αύξηση ικανοποίησης των πελατών σας. Με την αποδοτική χρήση του επιτυγχάνετε περισσότερες και πιο στοχευμένες πωλήσεις.

  Εσωτερική οργάνωση και αυτοματοποίηση

  Η χρήση του CRM αποτελεί αναγκαίο εργαλείο, δίνοντας σημαντικό ανταγωνιστικό προβάδισμα στην επιχείρησή σας. Με την αξιοποίησή του μπορείτε να οργανώσετε και να επιταχύνετε τις εσωτερικές διαδικασίες, αποκτώντας άμεση πληροφόρηση.

  Διατήρηση δεσμών με τους προμηθευτές

  Οι τεχνολογίες CRM συγκεντρώνουν και αποθηκεύουν δεδομένα για τους πελάτες, τους προμηθευτές, τους συνεργάτες. Αυτή η πληροφόρηση είναι στρατηγικής σημασίας ώστε να ενισχύσετε την πιστότητα των υπαρχόντων ή νέων πελατών σας.

  Καλύτερη εξυπηρέτηση με συνέπεια

  Ανταποκριθείτε άμεσα στις επιθυμίες των πελατών σας. Επενδύοντας στην πελατοκεντρική στρατηγική του CRM, συμβάλλετε στον εντοπισμό και στη σωστή αξιολόγηση των αναγκών τους καθώς και στη μέτρηση αποδοτικής εξυπηρέτησης.

  H Connectline, αξιοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις νέες τεχνολογίες και τις σύγχρονες Web υπηρεσίες, σας παρέχει τις παρακάτω λύσεις ώστε να οργανώσετε εύκολα και γρήγορα τα επόμενα βήματά σας.  Διαχείριση Καμπανιών και μαζικών αποστολών email

  Η διαχείριση μιας καμπάνιας marketing από το Soft1 μπορεί να γίνει ακόμη πιο στοχευμένη ενώ η πληροφόρηση ακόμα πιο αποτελεσματική με τη χρήση εξειδικευμένων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό έχουν αναπτυχθεί οι κατάλληλοι κονέκτορες που ενσωματώνουν όλες τις δυνατότητες του mailchimp στο ήδη δυναμικό CRM του Soft1.

  Σημαντικά πλεονεκτήματα είναι:

  • Η χρήση των δωρεάν Templates από τις πιο γνωστές υπηρεσίες παγκοσμίως (Mailchimp & Mandrill) χωρίς να είναι απαραίτητο οι χρήστες να κατέχουν γνώσεις HTML &Web Design.
  • Η άμεση πληροφορία στον χρήστη για την πορεία των e-mails που (πόσα απέτυχαν να αποσταλούν, πόσα clicks έγιναν, πόσα opens, και ποιοί παραλήπτες αιτήθηκαν unsubscribe από τις λίστες αποστολής).


  CRM – web offers

  Η εφαρμογή Soft1 CRM, σας επιτρέπει να “ανοίξετε” τις σχέσεις με τους πελάτες σας, αυτοματοποιώντας τις λειτουργίες πωλήσεων, marketing, υπηρεσιών και εξυπηρέτησης πελατών.

  Mε το εξειδικευμένο module που ανέπτυξε το τεχνικό τμήμα της Connectline, μπορείτε:

  • Να παρακολουθήσετε αναλυτικά όλο τον κύκλο της πώλησης ξεκινώντας από την αυτοματοποιημένη εισαγωγή της λίστας των υποψηφίων πελατών.
  • Να εξάγετε KPI’s του τμήματος πωλήσεων, εντοπίζοντας τις προβληματικές περιοχές ώστε να αυξήσετε την αποτελεσματικότητα των ανθρώπων σας.
  • Τέλος σας δίδεται η δυνατότητα να παράγετε ηλεκτρονικές προσφορές (Web Offers) στις οποίες μπορείτε να προβάλλετε προωθητικό υλικό (κείμενα, εικόνες, αρχεία).

  Βραβεία και Αναγνώριση

  Η συνεχής μας αφοσίωση σε κάθε σας ανάγκη, έχει αναγνωριστεί με πληθώρα βραβείων τα οποία επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας.