ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ,
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ


Τα νέα, πρωτόγνωρα δεδομένα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε, επιβάλλουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την ομαλή λειτουργία των πελατών μας και ειδικά εξ αποστάσεως.

Στα πλαίσια αυτής της πρόκλησης και με γνώμονα τη στήριξη των πελατών μας, προσφέρουμε σε όλους, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ, πλήθος χρήσιμων εργαλείων μηχανογράφησης και εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

BUSINESS TOOLS


ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
(Πελάτες License)

ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά και λειτουργία στο Cloud, για 3 μήνες.

Αναβαθμίστε τη μηχανογράφησή σας, μεταφέροντάς την, άμεσα στο cloud, για 3 μήνες δωρεάν. Έτσι αποκτάτε τη δυνατότητα, να εργάζεστε απομακρυσμένα, έχοντας πρόσβαση στα δεδομένα σας και αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Soft1, απ’όπου κι αν είστε.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ
(Πελάτες Cloud)

ΔΩΡΕΑΝ Προσθήκη 3 χρηστών, για 3 μήνες.

Τώρα έχετε τη δυνατότητα, να προσθέσετε επιπλέον 3 νέους χρήστες στην εγκατάστασή σας, ώστε οι άνθρωποί σας να εργάζονται απρόσκοπτα απ’όπου κι αν βρίσκονται.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ
ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ διάθεση «Soft1 FinTech»

Γρήγορα, εύκολα και αξιόπιστα, μπορείτε να συνδεθείτε με το ebanking της Πειραιώς και της Εθνικής τράπεζας και να κάνετε online τις συναλλαγές σας με ασφάλεια και αξιοπιστία, κερδίζοντας πολύτιμο χρόνο.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ
ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ

ΔΩΡΕΑΝ διάθεση eINVOICE Connector & Πακέτου Start

Τέλος στην εκτύπωση κι αρχειοθέτηση των τιμολογίων! Άμεσα, κατά την έκδοση, μπορείτε να στείλετε αυτοματοποιημένα τα προσωποποιημένα ηλεκτρονικά τιμολόγια στους πελάτες σας, μαζί με τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφα.

ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ
ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΔΩΡΕΑΝ διάθεση ΕΝΤΥΠΑ PBS ONE

Διασυνδεθείτε με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του κράτους και διαχειριστείτε εύκολα και γρήγορα απαραίτητα δεδομένα για λογιστικές εργασίες και σημαντικά έντυπα σε ενότητες, όπως: Covid-19, Περιουσιολόγιο, Λοιπά Έντυπα, Πρότυπα, κλπ.

YΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΔΩΡΕΑΝ διάθεση υπηρεσίας ANAZITISIS:

Q&As Ο λογιστής της επιχείρησής σας θα έχει ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στη συνδρομητική υπηρεσία «Ερωτήσεις-Απαντήσεις» που φιλοξενείται στην ιστοσελίδα anazitisis.prosvasis.com κι έτσι θα μπορεί να έχει άμεση κι έγκυρη ενημέρωση από ειδικούς σε κάθε είδους θέμα που αφορά τη φορολογική και εργατική νομοθεσία.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ (WEBINARS)


Webinar
“Soft1 Basic Reporting”

Εκπαίδευση στις κύριες λειτουργίες, τα εργαλεία σχεδίασης και προσαρμογή ευρετηρίων.

Πέμπτη 7/5/2020
Ώρα διεξαγωγής: 17.00-19.00μμ

Webinar “Soft1 Tιμοκατάλογοι
& Τιμολογιακές Πολιτικές»

Εκπαίδευση στη λειτουργία των τιμοκαταλόγων Soft1 (τιμολογιακές πολιτικές, εναλλακτικές τιμές πώλησης, πιστωτικά έκπτωσης, παραμετροποίηση).

Τετάρτη 20/5/2020
Ώρα διεξαγωγής: 17.00-19.00μμ

Webinar “Παρουσίαση & Ανάλυση
Οικονομικών Καταστάσεων»

Εκπαίδευση στις Οικονομικές Καταστάσεις των επιχειρήσεων (οικονομικοί δείκτες, μεγέθη κι έννοιες, ισολογισμοί, ταμειακές ροές, κλπ).

Πέμπτη 14/5/2020
Ώρα διεξαγωγής: 17.00-21.00μμ
  • Με ενδιαφέρει

  • *Υποχρεωτικό πεδίο.

    Επιλέξτε τα εργαλεία που σας ενδιαφέρουν

  • Με την αποστολή της φόρμας θα λάβετε email επιβεβαίωσης
    και θα σας καλέσει ένας τεχνικός σύμβουλος από την εταιρεία μας.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

ΟΡΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

– Oι προσφορές ισχύουν έως 31/5/2020 και προϋποθέτουν την ύπαρξη Ενεργής Σύμβασης Νέων Εκδόσεων.

– Οι προσφορές δεν συνδυάζονται με άλλες τρέχουσες προσφορές.

– Το Soft1 FinTech έχει ήδη ενσωματωθεί σε όλες τις εγκαταστάσεις Soft1 (ανεξαρτήτως μοντέλου λειτουργίας) που περιλαμβάνουν το module “Open Enterprise Engine” και ισχύει έως 31/12/2020.

– Η εφαρμογή “Έντυπα PBS ONE” αποτελεί ειδική έκδοση που περιλαμβάνει τις ενότητες: Covid-19, Πρότυπα, Λοιπά Έντυπα, Περιουσιολόγιο (χωρίς proaxies), Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες, Μαζικές Υπηρεσίες.

– Η προσφορά του Anazitisis περιλαμβάνει τη δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία «Ερωτήσεις-Απαντήσεις» του anazitisis.prosvasis.com και διατίθεται αποκλειστικά και μόνο στο λογιστή της επιχείρησης (είτε απασχολούμενο, είτε συνεργαζόμενο εξωτερικό λογιστή).