SOFTONE-hrm

Eφαρμογή Διαχείρισης Προσωπικού

(HRM-Human Resources Management)

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελεί την καρδιά μίας επιχείρησης και αυτός είναι ο λόγος που τα τμήματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού αντιμετωπίζονται, πλέον, ως ένα από τα πιο καίρια και σημαντικά τμήματα για την αποτελεσματική λειτουργία μίας σύγχρονης επιχείρησης.

Η SoftOne δημιούργησε ένα εξειδικευμένο HRM λογισμικό που δίνει τη δυνατότητα σε κάθε επιχείρηση να οργανώσει αποτελεσματικά το προσωπικό και τις ανάγκες του.  Η βασική φιλοσοφία του λογισμικού Soft1 HRM είναι η αυτοματοποίηση διαδικασιών, η άμεση πρόσβαση σε πληροφορίες, η μείωση του διαχωριστικού κόστους και η αύξηση ικανοποίησης των εργαζομένων της.

Ενδεικτικά κάποιες από τις λύσεις που προσφέρει το Soft1 HRM είναι:

  • παροχές εργαζομένων
  • διαχείριση απόδοσης
  • διαχείριση αποζημίωσης
  • καταγραφή ωρομέτρησης
  • καταγραφή παρουσίας
  • διαχείριση εκπαίδευσης

SOFT1 Μισθοδοσία

Η εφαρμογή Soft1 Mισθοδοσία καλύπτει σε διαρκή βάση όλες τις διατάξεις νόμων και φορολογικών υποχρεώσεωνβ σχετικά με τη μισθοδοσία των εργαζομένων, όσο περίπλοκες κι αν είναι αυτές.

Κύρια Πλεονεκτήματα

  • Πρόσβαση από παντού χάρις στο Soft1 Cloud
  • Συνεχής ενημέρωση και ολοκληρωμένη διαχείριση Μισθοδοσίας
  • Ευχρηστία, ακρίβεια, ευελιξία στην λειτουργία του
  • Πληροφόρηση σε πραγματικό χρόνο

Ενδεικτικές Βασικές Λειτουργίες του Soft1 ΗRM

Άμεση ενημέρωση του υποσυστήματος Οικονομικής Διαχείρισης (Γενική και Αναλυτική Λογιστική)
Δυνατότητα ανάλυσης δεδομένων σε εξωλογιστικά κέντρα κόστους
Αυτοματοποιημένη διαδικασία ενημέρωσης ιστότοπου ΣΕΠΕ (Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας)
Δυνατότητα παρακολούθησης κέντρων κόστους εργαζομένων και κατανομή μισθοδοσίας
Εύχρηστη παρακολούθηση βαρδιών των εργαζομένων
Εκτύπωση ημερολογίου εργασίας (βαρδιολόγιο)
Δημιουργία αρχείου τράπεζας για άμεση κατάθεση ανά εργαζόμενο
Προεγκατεστημένη παραμετροποίηση συμβάσεων, ασφαλιστικών ταμείων και μηχανισμός αυτόματης ενημέρωσης των αλλαγών της εργατικής          και ασφαλιστικής νομοθεσίας.
Απεριόριστες δυνατότητες custom παραμετροποίησης για την ικανοποίηση και των πλέον ιδιαίτερων υπολογισμών
Δυνατότητα υπολογισμού προβλέψεων μισθοδοσίας

OI ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ SOFTONE

null

Το Soft1 CRM(Customer Relationship Management ή Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων) είναι το λογισμικό που διευκολύνει μία εταιρεία να αλληλεπιδράσουν αποτελεσματικά με τους πελάτες της. Στην ουσία διαχειρίζεται τα προσωπικά στοιχεία, τις πωλήσεις και τη ροή των διεργασιών που αφορούν στους πελάτες.

null

To Soft1 ERP διαχειρίζεται αποτελεσματικά όλες τις λειτουργίες μίας επιχείρησης με στόχο την αύξηση του business performance αξιοποιώντας όλα τα δεδομένα (ανθρώπινο δυναμικό, παραγωγή, οικονομικά στοιχεία, πελάτες, κλπ).

null

Η εφαρμογή Soft1 HRM περιλαμβάνει ολοκληρωμένο αρχείο εργαζομένων, με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης μισθοδοτικών και προσωπικών στοιχείων, ενώ παρακολουθεί και όλες τις σχέσεις εργασίας. Xάρις στην ενότητα Soft1 Business Processes, υποστηρίζει τη διεκπεραίωση λειτουργιών διαχείρισης προσωπικού (Human Resource Management).

null

Το Soft1 Business Intelligence διαθέτει ενσωματωμένα έτοιμα σενάρια επιχειρηματικής ευφυίας με στόχο την καλύτερη επεξεργασία και αξιοποίηση των δεδομένων κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Αξιοποιεί την εφαρμογή QlikView που βοηθάει καθημερινά τις επιχειρήσεις να παίρνουν πιο έξυπνα και πιο γρήγορα επιχειρηματικές αποφάσεις.

null

Oι δυνατότητες διασυνδεσιμότητας και συνεργασίας του Soft1 Series 5 μεταμορφώνουν την καθημερινή λειτουργία μίας επιχείρησης, μειώνοντας το κόστος και βελτιώνοντας την απόδοσή της κι αυτό γιατί παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης της επιχείρησης, με ασφάλεια, με την τράπεζά της, την Α.Α.Δ.Ε και οποιοδήποτε άλλο σύστημα της αγοράς.

null

H SoftOne, πρωτοπόρος στη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογιών για την στήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων, έχει δημιουργήσει νέας γενιάς λογισμικά, δυναμικής ευφυίας, τα οποία ενισχύουν αποτελεσματικά, την τεχνητή νοημοσύνη και το machine learning στις επιχειρήσεις.

Βραβεία και Αναγνώριση

Η συνεχής μας αφοσίωσή σε κάθε σας ανάγκη, έχει αναγνωριστεί με πληθώρα βραβείων τα οποία επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας.