Συστήματα ERP

  Ζητήστε Δωρεάν Δοκιμή soft 1 ERP


  Εταιρική δραστηριότητα
  erp system

  Η  κατέχει ηγετική θέση στη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων πληροφορικής. Η ομάδα μας αναγνωρίζει και αναλύει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ακολουθεί τα διεθνή best practices και σχεδιάζει, ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου, λύσεις για κάθε κλάδο της αγοράς.  Αναλαμβάνουμε την άρτια εγκατάσταση και πλήρη παραμετροποίηση συστημάτων λογισμικού του Soft1ERP, αξιόπιστα και υπεύθυνα, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία και εξέλιξη της επιχείρησή σας. Κατέχοντας υψηλή τεχνογνωσία και βαθιά γνώση της αγοράς, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας τα εμπιστεύονται περισσότεροι από 700 Ενεργοί Πελάτες.

  Το ERP είναι ένα επιχειρησιακό εργαλείο ελέγχου, παρακολούθησης και συντονισμού των εργασιών στις κεντρικές και απομακρυσμένες εγκαταστάσεις μίας επιχείρησης. Για παράδειγμα, ένα ολοκληρωμένο σύστημα ΕRP μπορεί να ενοποιήσει το σύνολο των τμημάτων μίας επιχείρησης σε μία βάση δεδομένων: την παραγωγή, την αποθήκη, τις πωλήσεις, τους προμηθευτές, τους πελάτες, τους ανθρώπινους πόρους εν γένει, την οικονομική διεύθυνση, σε μία βάση δεδομένων.

  To σύστημα ERP της SoftOne είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι ευέλικτο, λειτουργικό και φιλικό στον χρήστη.  Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμο για να καλύπτει όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχει μία επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Με τον τρόπο αυτό, το ERP καθιστά την κάθε επιχείρηση ανταγωνιστική  στις προκλήσεις και τα δεδομένα των αναγκών της σύγχρονης αγοράς.

  Γιατί η επιχείρησή μου χρειάζεται ERP

  Μείωση  κόστους λειτουργίας

  Κρατήστε χαμηλά το κόστος λειτουργίας ενοποιώντας όλες τις εσωτερικές διαδικασίες της επιχείρησής σας. Διαχειριστείτε όλα τα δεδομένα με εύκολο και γρήγορο τρόπο με τη χρήση ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος.

  Αύξηση αποδοτικότητας

  Απογειώστε την παραγωγικότητά σας και αυξήστε το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των εργαζομένων σας. Το ERP συμβάλλει ενεργά στην αύξηση της αποδοτικότητας, επιφέροντας ραγδαία ανάπτυξη στην επιχείρησή σας.

  Αποτελεσματική πληροφόρηση

  Το ERP ολοκληρώνει ένα μεγάλο εύρος κρίσιμων λειτουργιών, ώστε η επιχείρησή σας να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά. Αποκτήστε καλύτερη και συντομότερη πληροφόρηση βελτιώνοντας αισθητά την ποιότητα των υπηρεσιών σας.

  Άμεση εκτέλεση εργασιακών ροών

  Αυτοματοποιήστε τις καθημερινές σας διαδικασίες δίνοντας προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας. Η άμεση εκτέλεση εργασιακών ροών συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών σας.

  ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ ΤΟ ERP με τις εξειδικευμένες λύσεις δίνοντας στην επιχείρησή σας πολλαπλά οφέλη.
  Η Connectline προωθεί εξελιγμένες τεχνολογίες, σχεδιάζοντας υψηλού επιπέδου λύσεις για κάθε κλάδο της αγοράς. 

  Βραβεία και Αναγνώριση

  Η συνεχής μας αφοσίωση, σε κάθε σας ανάγκη, έχει αναγνωριστεί με πληθώρα βραβείων τα οποία επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας.
  connect line
  connect line
  connect line
  connect line