SOFTONE-erp

connect-line

Η σπουδαιότητα του ERP για τις επιχειρήσεις

(ERP-Enterprise Resources Planning)

H SoftOne, η μεγαλύτερη Ελληνική εταιρεία στην ανάπτυξη σύγχρονων προγραμμάτων μηχανογράφησης, πρωτοστατεί και διακρίνεται για την καινοτομία της και την ηγετική της θέση στην αγορά.

Το Soft1 ERP είναι το κορυφαίο λογισμικό της αγοράς. Έχοντας εγκατασταθεί σε περισσότερες από 18.000 επιχειρήσεις θα μπορούσε, αδιαμφισβήτητα, να ονομασθεί ως ο “επιχειρησιακός σύμβουλος” κάθε επιχείρησης.

Η Connectline είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης της SoftOne έχοντας στο ενεργητικό της περισσότερους από 700 ενεργούς πελάτες.  Αναλαμβάνει την άρτια εγκατάσταση και την πλήρη παραμετροποίηση για κάθε είδους επιχείρηση, είτε πρόκειται για μικρομεσαίες, είτε για μεγάλες επιχειρήσεις.

Ο Ρόλος του Soft1 ERP και τα οφέλη του

Ο ρόλος του Soft1 είναι να διαχειρίζεται, αποτελεσματικά, όλες  τις λειτουργίες μίας επιχείρησης με στόχο την αύξηση του business performance, αξιοποιώντας όλα τα δεδομένα (ανθρώπινο δυναμικό, παραγωγή, οικονομικά στοιχεία, πελάτες, κλπ).

Βασικά πλεονεκτήματα του Soft1 ERP

Αυξάνει τα έσοδα μίας επιχείρησης
Βελτιώνει την αποτελεσματικότητά της ενοποιώντας διάφορες εργασίες
Μειώνει τα λειτουργικά  της έξοδα
Αυξάνει την ασφάλεια των δεδομένων
Είναι προσβάσιμο από παντού και με οποιαδήποτε συσκευή
Αντλεί και αξιοποιεί πληροφορίες από διαφορετικά τμήματα της επιχείρησης

Το πέρασμα της επιχείρησής σας στον Ψηφιακό Μετασχηματισμό γίνεται τόσο απλά κι εύκολα με το Soft1 Series6

Η σύγχρονη επιχείρηση αντιμετωπίζει καθημερινά νέες προκλήσεις. Οι ανάγκες της, πολλές φορές, μεταβάλλονται και διαφοροποιούνται ανάλογα με τους στόχους και την στρατηγική της.  Η Connectline προβλέπει τις νέες αυτές ανάγκες και προσφέρει, ακόμα πιο εξελιγμένες λύσεις και υπηρεσίες με τη νέα γενιά του Soft1 OPEN ERP.

Τι είναι το SOFT1 SERIES 6        

H SoftOne, αξιοποιώντας τις νέες, σύγχρονες τεχνολογίες προσφέρει την πρωτοποριακή έκδοση Soft1 Open Enterprise για την κάλυψη απαιτήσεων enterprise mobiblity. Πλέον, κάθε επιχείρηση μπορεί να αξιοποιήσει τις νέες Soft1 Web & Mobile εφαρμογές από όπου κι αν βρίσκεται.

Το SOFT1 SERIES 6 είναι η μετουσίωση της υψηλής τεχνολογικής νοημοσύνης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, εύκολα, απλά, προσιτά.

Τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα συνοψίζονται στα εξής:

  • στο πρωτοποριακό user interface (100% πιο φιλικό, 50% πιο γρήγορο και πιο εξατομικευμένο)
  • στη δυνατότητα της απρόσκοπτης απομακρυσμένης λειτουργίας (enterprise mobility)
  • στην μοναδική του σχεδίαση να συνεργάζεταιθ με οποιοδήποτε τρίτο σύστημα,  πλατφόρμα εφαρμογών και τραπεζικό σύστημα
  • στην ευελιξία, την απλότητα, την χρηστικότητα και την αμεσότητα πρόσβασης στην πληροφορία που αποτελούν τις βασικές αρχές σχεδίασής του.

Προσφέρει στον χρήστη μία μοναδική εμπειρία μέσω του πρωτοποριακού user interface το οποίο ενσωματώνει ένα δυναμικό portal πληροφοριών και βελτιώσεων.

Με την αναβάθμιση του Soft1 ERP διαμορφώθηκαν πλήθος νέων πακέτων αγοράς και ενοικίασης λογισμικού είτε πρόκειται για μικρομεσαίες επιχειρήσεις (Soft1 Open Value), είτε για μεγαλύτερες εταιρείες (Soft1 Open Global Plus).

Oι 3 βασικοί πυλώνες της σχεδίασης του Soft1 SERIES 6, με μια ματιά:

  1. ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ (UI/Soft1 Payroll/Soft1 HRMS/FinTech 2.0/Soft1 SFA)
  2. ΝΕΕΣ WEB & MOBILE ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ (Soft1 myWorkplace/Soft1 WMS Lite)
  3. ΝΕΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ     (Bi Data Lake/Business Robotics/Accounting&Business/Reconciliation)
OI ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ SOFTONE

null

Το Soft1 CRM(Customer Relationship Management ή Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων) είναι το λογισμικό που διευκολύνει μία εταιρεία να αλληλεπιδράσουν αποτελεσματικά με τους πελάτες της. Στην ουσία διαχειρίζεται τα προσωπικά στοιχεία, τις πωλήσεις και τη ροή των διεργασιών που αφορούν στους πελάτες.

null

To Soft1 ERP διαχειρίζεται αποτελεσματικά όλες τις λειτουργίες μίας επιχείρησης με στόχο την αύξηση του business performance αξιοποιώντας όλα τα δεδομένα (ανθρώπινο δυναμικό, παραγωγή, οικονομικά στοιχεία, πελάτες, κλπ).

null

Η εφαρμογή Soft1 HRM περιλαμβάνει ολοκληρωμένο αρχείο εργαζομένων, με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης μισθοδοτικών και προσωπικών στοιχείων, ενώ παρακολουθεί και όλες τις σχέσεις εργασίας. Xάρις στην ενότητα Soft1 Business Processes, υποστηρίζει τη διεκπεραίωση λειτουργιών διαχείρισης προσωπικού (Human Resource Management).

null

Το Soft1 Business Intelligence διαθέτει ενσωματωμένα έτοιμα σενάρια επιχειρηματικής ευφυίας με στόχο την καλύτερη επεξεργασία και αξιοποίηση των δεδομένων κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Αξιοποιεί την εφαρμογή QlikView που βοηθάει καθημερινά τις επιχειρήσεις να παίρνουν πιο έξυπνα και πιο γρήγορα επιχειρηματικές αποφάσεις.

null

Oι δυνατότητες διασυνδεσιμότητας και συνεργασίας του Soft1 Series 5 μεταμορφώνουν την καθημερινή λειτουργία μίας επιχείρησης, μειώνοντας το κόστος και βελτιώνοντας την απόδοσή της κι αυτό γιατί παρέχει τη δυνατότητα σύνδεσης της επιχείρησης, με ασφάλεια, με την τράπεζά της, την Α.Α.Δ.Ε και οποιοδήποτε άλλο σύστημα της αγοράς.

null

H SoftOne, πρωτοπόρος στη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογιών για την στήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων, έχει δημιουργήσει νέας γενιάς λογισμικά, δυναμικής ευφυίας, τα οποία ενισχύουν αποτελεσματικά, την τεχνητή νοημοσύνη και το machine learning στις επιχειρήσεις.

Βραβεία και Αναγνώριση

Η συνεχής μας αφοσίωσή σε κάθε σας ανάγκη, έχει αναγνωριστεί με πληθώρα βραβείων τα οποία επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας.