Μάθετε για το soft1 ERP

Soft1 S360


Εξειδικευμένο mobile εργαλείο πωλήσεων
(ραντεβού, παραγγελίες, εισπράξεις,δρομολόγια)
με δυνατότητα On-off Line αλλά
και εναλλακτικό Interface εργασίας.


Οφέλη του Soft1 S360

null
Πρόσβαση στα δεδομένα της επιχείρησης όπου και αν βρίσκεστε
null
Επικαιρομένη πληροφόρηση πελατών (π.χ αποθέματα & χαρακτηριστικά προϊόντων, τρέχουσες προσφορές κτλ.)
null
Σύνδεση με την Κεντρική Μηχανογράφηση, μέσω ασφαλoύς πρόσβασης στα εταιρικά δεδομένα σε πραγματικό χρόνο
null
Ευελιξία και προσαρμοστικότητα του Soft1 S360, ανάλογα με τη θέση και το ρόλο του καθενός

e-Invoice


Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης
e-INVOICE

Το e-INVOICE της SoftOne είναι
μια υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης
η οποία απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση
ανεξαρτήτως του μεγέθους της.

Οφέλη e-INVOICE

null
Μειώστε το κόστος της διαδικασίας τιμολόγησης έως 70%
null
Φορολογική συμβατότητα των παραστατικών σύμφωνα με την Ελληνική νομοθεσία (ΕΛΠ)
null
Αυτόματη αρχειοθέτηση στο cloud έχοντας άμεση πρόσβαση στα τιμολόγια από όπου και αν βρίσκεστε
null
Real Time έλεγχος αποστολής και παραλαβής των παραστατικών

EVA


Η EVA -Enterprise Virtual Assistant- είναι ένας καινοτόμος virtual βοηθός που προσφέρει στους χρήστες του Soft1 τη δυνατότητα να επικοινωνούν και να αλληλοεπιδρούν με το Soft1 μέσω της συνομιλίας (με πληκτρολόγηση ή / και χρήση φωνητικής εντολής) και να αξιοποιούν τα δεδομένα και τις πληροφορίες του προγράμματος, χωρίς να χρειάζεται καν να συνδεθούν σε αυτό.

Μέσα από το Skype ή το Facebook Messenger με τη χρήση ενός tablet ή smartphone, η EVA μπορεί να απαντάει άμεσα σε ερωτήσεις του χρήστη, να τον δρομολογεί σε εργασίες, αλλά και να του στέλνει ειδοποιήσεις.


BAM


Το Soft1 B.A.M. (Business Automation Machine) αποτελεί ένα προηγμένο εργαλείο για το σχεδιασμό και την εκτέλεση επιχειρηματικών διαδικασιών στο Soft1. Μπορείτε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε το Soft1 B.A.M. για να αυτοματοποιήσετε οποιαδήποτε διαδικασία, από την πιο απλή,  όπως την αποστολή email με την ολοκλήρωση μιας ενέργειας στο CRM, μέχρι την πιο δύσκολη, όπως στις περιπτώσεις όπου απαιτείται η συμμετοχή ενός μεγάλου αριθμού παραγόντων σε μια συγκεκριμένη σειρά, οι οποίες μάλιστα διεξάγονται κατ ‘επανάληψη.


Σχεδιάζοντας διαδικασίες με το Soft1 B.A.M. μπορείτε να...

  • συνδυάσετε οποιαδήποτε Soft1 ενότητα/ οbject /εργασία, ακόμα και να συμπεριλάβετε διαδικασίες που έχετε ήδη σχεδιάσει με το Soft1 B.A.M.
  • πραγματοποιήσετε πληθώρα εργασιών πχ. αποστολή email / sms / Soft1 μηνύματα, εξαγωγή αρχείων, εισαγωγή/ενημέρωση εγγραφών, εκτέλεση εντολών sql, εκτύπωση εντύπων, δημιουργία υπενθυμίσεων, εκτέλεση ροών δεδομένων ή ακόμη και δημιουργία αιτημάτων HTTP
  • προγραμματίσετε ή ακόμα και να ενεργοποιήσετε ροές εργασιών με αφορμή ένα συμβάν/ ενέργεια στο Soft1
  • ορίσετε διαδικασίες για συγκεκριμένους χρήστες ή και ομάδες χρηστών στο Soft1
  • χρησιμοποιήσετε ή ακόμα και να σχεδιάσετε τις δικές σας μεταβλητές
  • παρακολουθείτε το ή τα στάδια στα οποία βρίσκεται μια διαδικασία

Fintech


Το Soft1 Series 5 υποστηρίζει τη συμφωνία των καταστάσεων των (ηλεκτρονικών) κινήσεων των τραπεζικών λογαριασμών, επαληθεύοντας την εγκυρότητα των δεδομένων μεταξύ των αρχείων της τράπεζας και των στοιχείων του Soft1.

Με το Soft1 FinTech συνδέεστε στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες i-bank των τραπεζών που συνεργάζεστε ώστε να πραγματοποιείτε online εισπράξεις, πληρωμές και μεταφορές χρημάτων, να ελέγξετε το υπόλοιπό σας και να δείτε το ιστορικό των συναλλαγών σας.


Web Reports


Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα προβολής όλων των διαθέσιμων εκτυπώσεων της κεντρικής μηχανογράφησης Soft1 σε απομακρυσμένους σταθμούς  (PC, laptop, tablet κλπ.). Το User Interface της εφαρμογής  είναι ίδιο με αυτό που ο χρήστης έχει μάθει να χρησιμοποιεί στo Soft1.

Soft1 B2B


Ειδικό portal για εταιρείες B2B που επιτρέπει την άμεση καταχώρηση παραγγελιών απευθείας από τους πελάτες καθώς και την παρακολούθηση πλήθους πληροφοριών που αφορούν (στάδιο εκτέλεσης παραγγελιών, οικονομική καρτέλα, στατιστικά ειδών, τιμοκαταλόγους κλπ).

Βραβεία και Αναγνώριση

Η συνεχής μας αφοσίωσή σε κάθε σας ανάγκη, έχει αναγνωριστεί με πληθώρα βραβείων τα οποία επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας.