Συμμετοχή της Connectline στην 9η Διεθνή Έκθεση “Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics”

In Νέα by Lia Margari

H Connectline στην 9η Διεθνή Έκθεση ``Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics``

Η Connectline συμμετείχε και φέτος  στην 9η έκθεση Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics που πραγματοποιήθηκε 30 Σεπτεμβρίου, 1 και 2 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO .

Η έκθεση «Εφοδιαστική Αλυσίδα & Logistics – Cargo Truck & Van Expo 2023», αναδεικνύεται σε meeting point όλων των επαγγελματιών που σχετίζονται με το εξαγωγικό εμπόριο, τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και των «συγγενών» κλάδων.

Οι άνθρωποι της Connectline με την παρουσία τους στην έκθεση παρουσίασαν τα έξυπνα συστήμα WMS  για τις σύγχρονες αποθήκες. Επιπλέον, έγινε παρουσίαση όλων των σύγχρονων ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής καθώς και καινοτόμων custom λύσεων για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε κλάδου.

Στην Connectline, πιστεύουμε ότι κάθε επιχείρηση χρειάζεται δίπλα της αξιόπιστους συνεργάτες, για να ευδοκιμήσει και να αναπτυχθεί. Αυτή η φιλοσοφία μας έχει οδηγήσει σε επιτυχημένες συνεργασίες, τόσο με τους πελάτες μας όσο και με τους προμηθευτές μας. Εταιρίες από όλους τους κλάδους της αγοράς, Παραγωγικές, Εμπορικές, Τεχνικές, Εταιρίες Παροχής Υπηρεσιών, Ξενοδοχειακές καθώς και εταιρείες Υπηρεσιών Υγείας, μας εμπιστεύονται την μηχανογράφησή τους.

Η Connectline, ιδρύθηκε το 1998 και δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της πληροφορικής. Έχει καθιερωθεί ως ο μεγαλύτερος και ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης της SoftOne, προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ανάπτυξης και υλοποίησης ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων.

Βραβεία και Αναγνώριση

Η συνεχής μας αφοσίωσή σε κάθε σας ανάγκη, έχει αναγνωριστεί με πληθώρα βραβείων τα οποία επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας.