Μάθετε για το soft1 ERP

Στόχος μας η εξέλιξη σας

Βασικός μοχλός ανάπτυξης και εκσυγχρονισμού της επιχείρησης είναι η χρήση ενός ολοκληρωμένου πληροφοριακού συστήματος, που συγκεντρώνει σε μια βάση δεδομένων όλα τα απαραίτητα στοιχεία των τμημάτων της. Χιλιάδες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν για τη Μηχανογράφησή τους το Soft1 ERP με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, τον αποτελεσματικότερο συντονισμό του κυκλώματος ζήτηση-παραγωγή-προσφορά και τη βέλτιστη διαχείριση των αποθεμάτων.

Κάντε την σωστή επιλογή για την οργάνωση της επιχείρησής σας

Η Connectline κατέχει ηγετική θέση στη μελέτη, σχεδίαση και υλοποίηση ολοκληρωμένων έργων πληροφορικής . Η ομάδα μας αναγνωρίζει και αναλύει τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ακολουθεί τα διεθνή best practices και σχεδιάζει άρτιες και υψηλού επιπέδου λύσεις για κάθε κλάδο της αγοράς.  Αναλαμβάνουμε την άρτια εγκατάσταση και πλήρη παραμετροποίηση συστημάτων ERP, αξιόπιστα και υπεύθυνα, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματικότερη λειτουργία και εξέλιξη της επιχείρησή σας. Κατέχοντας υψηλή τεχνογνωσία και βαθιά γνώση της αγοράς, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας τα εμπιστεύονται περισσότεροι από 700 Ενεργοί Πελάτες.

ERP

Τίτλος 1
Τίτλος 1
Τίτλος 1
Τίτλος 1
Τίτλος

Τίτλος

Υπότιτλος
Τίτλος

Τίτλος

Υπότιτλος
Τίτλος

Τίτλος

Υπότιτλος
Τίτλος

Τίτλος

Υπότιτλος
Ολοκληρωμένες Γέφυρες (Connectors) του Soft1 ERP με…

...τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες e-shop

Οι developers της Connectline αξιοποιώντας αποτελεσματικά τις δυνατότητες των Web Services του Soft1, υλοποίησαν ολοκληρωμένες γέφυρες (connectors) με σκοπό την απρόσκοπτη επικοινωνία του Soft1 ERP με τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες eshop της αγοράς. Η χρήση της γέφυρας εξασφαλίζει στην επιχείρησή σας πολλαπλά οφέλη όπως:

  • Αυτόματη ενημέρωση ειδών, χαρακτηριστικών, τιμών, διαθεσιμότητας κ.α. στο eshop
  • Έλεγχος υπολοίπου, αυτόματη δημιουργία πελατών και καταχόρυση των παραγγελιών στο Soft1 με λεπτομέρειες εξόδων, τρόπων πληρωμής και αποστολών
  • Άμεση καταχώρηση στο Soft1 των ηλεκτρονικών πληρωμών (πιστωτικές κάρτες και paypal)

...τις πιο γνωστές εταιρείες παροχής υπηρεσιών Logistics (3PL)

Για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των αποθεμάτων των εταιρειών που χρησιμοποιούν το ERP της SoftOne και συνεργάζονται με third-party logistics (3PL) για υπηρεσίες μεταφοράς και αποθήκευσης των εμπορευμάτων τους, για ένα μέρος ή για ολόκληρη την λειτουργία της εφοδιαστικής τους αλυσίδας, έχουν σχεδιαστεί τα κατάλληλα Interfacesγια την ανταλλαγή των δεδομένων μεταξύ τους.

Με αυτοματοποιημένες διαδικασίες οι εταιρείες Logistics ενημερώνονται:

  • Για τις παραγγελίες προς εκτέλεση, λαμβάνουν τα παρασταστικά πώλησης ή όποιο άλλο συνοδευτικό, ενώ επιστρέφουν τα παραστατικά παραλαβής των προϊόντων από τους προμηθευτές αγορών, τα Δελτία Αποστολής προς τους πελάτες και τα καθημερινά αποθέματα τους τα οποία ελέγχονται με εσωτερικές διαδικασίες στο Soft1.