SOFTONE

H SoftONE Τechnologies ΑΕ ιδρύθηκε το 2002 και είναι μία από τις πρωτοπόρες εταιρείες στην Ελλάδα στην ανάπτυξη συστημάτων ERP, CRM, Cloud υπηρεσιών.

Είναι ο βασικός πρωταγωνιστής στις CLOUD υπηρεσίες, έχοντας βραβευτεί πολλές φορές για τη συνεισφορά της στην καινοτομία, την τεχνολογία και στην ανάπτυξη & σχεδιασμό λύσεων υψηλών προδιαγραφών.

Εξελίξτε την επιχείρησή σας σε μία «ανοικτή επιχείρηση»

Στις μέρες μας, κάθε επιχείρηση έχει τη δυνατότητα και οφείλει να ακολουθεί το μοντέλο της «ανοικτής» επιχείρησης.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι εξωστρεφής, να προσαρμόζεται γρήγορα στις ανάγκες της αγοράς, με ευελιξία, αμεσότητα και προσαρμοστικότητα.

Μία «καινοτόμα» επιχείρηση έχει ανάγκη, οπωσδήποτε, από ένα σύγχρονο λογισμικό μηχανογράφησης που θα της παρέχει τη δυνατότητα να έχει πρόσβαση σε δεδομένα από παντού, να αυτοματοποιεί τις διαδικασίες και να έχει πλήρη σύνδεση με άλλα συστήματα και εφαρμογές. H SoftONE έχει δημιουργήσει καινοτόμα και πρωτοπόρα προϊόντα και εφαρμογές ικανά να δώσουν λύσεις σε κάθε επιχείρηση (μικρή ή μεγάλη) για κάθε κλάδο της αγοράς.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ SOFT1

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ & ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Η αρχιτεκτονική δομή του Soft1 λογισμικού καθώς και οι τεχνολογίες που ενσωματώνει, το καθιστούν μία από τις πλέον σύγχρονες τεχνολογικά λύσεις με υψηλής ποιότητας αποτελεσματικότητα.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

Η Soft1 έχει αναπτύξει πρότυπα εφαρμογών με βάση διεθνή standards που επιβάλλουν ποιοτικά πρότυπα, από τον αρχικό σχεδιασμό της εφαρμογής και σε όλο τον κύκλο ανάπτυξης. Δυνατότητα επιμερισμού της επεξεργαστικής ισχύος ή/και της βάσης δεδομένων σε περισσότερους του ενός server για αποδοτικότερη λειτουργία του συστήματος.

ΕΥΕΛΙΞΙΑ & ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το Soft1 λογισμικό χαρακτηρίζεται για την ευελιξία του και αυτό το καθιστά ως την ιδανική λύση για μικρές και μεγάλες εταιρείες, με απλές ή σύνθετες ανάγκες και απαιτήσεις. Είναι ιδανικό για να καλύψει τις απαιτήσεις ενός ομίλου αλλά και μία μικρής παραγωγικής μονάδας ή καταστημάτων ή franchise.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

To Soft1 λογισμικό κάνει χρήση κοινής πλατφόρμας εκτέλεσης – SoftOne Business Explorer (Player) – που ομογενοποιεί την ανάπτυξη, τυποποίηση, εγκατάσταση, συντήρηση και χρήση των εφαρμογών. Επιπλέον, η αξιοποίηση του SoftOne Business Explorer πετυχαίνει τη σημαντική μείωση του χρόνου προσαρμογής των λειτουργιών σε νέες ή ειδικές απαιτήσεις.
OI ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗΣ ΤΗΣ SOFTONE

null

Το Soft1 CRM(Customer Relationship Management ή Διαχείριση Πελατειακών Σχέσεων) είναι το λογισμικό που διευκολύνει μία εταιρεία να αλληλεπιδράσουν αποτελεσματικά με τους πελάτες της. Στην ουσία διαχειρίζεται τα προσωπικά στοιχεία, τις πωλήσεις και τη ροή των διεργασιών που αφορούν στους πελάτες.

null

To Soft1 ERP διαχειρίζεται αποτελεσματικά όλες τις λειτουργίες μίας επιχείρησης με στόχο την αύξηση του business performance αξιοποιώντας όλα τα δεδομένα (ανθρώπινο δυναμικό, παραγωγή, οικονομικά στοιχεία, πελάτες, κλπ).

null

Η εφαρμογή Soft1 HRM περιλαμβάνει ολοκληρωμένο αρχείο εργαζομένων, με απεριόριστες δυνατότητες καταχώρησης μισθοδοτικών και προσωπικών στοιχείων, ενώ παρακολουθεί και όλες τις σχέσεις εργασίας. Xάρις στην ενότητα Soft1 Business Processes, υποστηρίζει τη διεκπεραίωση λειτουργιών διαχείρισης προσωπικού (Human Resource Management).

null

Το Soft1 Business Intelligence διαθέτει ενσωματωμένα έτοιμα σενάρια επιχειρηματικής ευφυίας με στόχο την καλύτερη επεξεργασία και αξιοποίηση των δεδομένων κάθε επιχείρησης, ανεξάρτητα από το μέγεθός της. Αξιοποιεί την εφαρμογή QlikView που βοηθάει καθημερινά τις επιχειρήσεις να παίρνουν πιο έξυπνα και πιο γρήγορα επιχειρηματικές αποφάσεις.

null

Η νέα σειρά SOFT1 SERIES 6 είναι η πρωτοποριακή πλατφόρμα που δίνει νέα διάσταση στον ψηφιακό μετασχηματισμό μίας επιχείρησης, ανεξαρτήτως μεγέθους.

null

H SoftOne, πρωτοπόρος στη δημιουργία καινοτόμων τεχνολογιών για την στήριξη των σύγχρονων επιχειρήσεων, έχει δημιουργήσει νέας γενιάς λογισμικά, δυναμικής ευφυίας, τα οποία ενισχύουν αποτελεσματικά, την τεχνητή νοημοσύνη και το machine learning στις επιχειρήσεις.

Βραβεία και Αναγνώριση

Η συνεχής μας αφοσίωσή σε κάθε σας ανάγκη, έχει αναγνωριστεί με πληθώρα βραβείων τα οποία επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας.