Soft1 FinTech

Soft1 FinTech: Ασφαλείς και γρήγορες τραπεζικές συναλλαγές μέσα από το Soft1

In News by admin

Soft1 FinTech: Ασφαλείς και γρήγορες τραπεζικές συναλλαγές μέσα από το Soft1

Η SoftOne έρχεται να δώσει μία νέα πνοή στον τρόπο που διενεργούνται οι συναλλαγές μεταξύ των επιχειρήσεων και του τραπεζικού συστήματος, με τη λειτουργία του Soft1 FinTech.

Οι επιχειρήσεις στις μέρες μας λειτουργούν σε ένα πολύπλοκο περιβάλλον, διενεργώντας καθημερινά ένα πλήθος από τραπεζικές συναλλαγές. Συνεπώς, επιθυμητός στόχος είναι να πραγματοποιούν αυτές τις συναλλαγές όσο το δυνατόν ταχύτερα, χωρίς επιζήμια λάθη και με αδιαπραγμάτευτη συνθήκη την ασφάλεια.

Σε αυτό το σημείο, η λειτουργία Soft1 FinTech αποτελεί την καινοτομία της SoftOne, καθώς έρχεται να συνδέσει τις εφαρμογές Soft1 Series 5 με τα συστήματα e- banking των τραπεζών. Με αυτό τον τρόπο οι χρήστες έχουν την επιλογή να πραγματοποιούν τις συναλλαγές τους χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία στον τραπεζικό χώρο και με απόλυτη ασφάλεια. Με τη βοήθεια της συγκεκριμένης λειτουργίας υποστηρίζονται συναλλαγές, όπως η μεταφορά χρημάτων, η προβολή των υπολοίπων, η παρακολούθηση των κινήσεων των λογαριασμών, η δημιουργία των ανάλογων παραστατικών, οι πληρωμές των εξόδων, τα εμβάσματα κ.α.. Επίσης, πραγματοποιεί συμφωνίες (reconciliation) με τις αντίστοιχες εγγραφές του συστήματος. Το αποτέλεσμα που προσφέρεται, μέσω της συγκεκριμένης λειτουργίας, είναι η δυνατότητα για την εκάστοτε επιχείρηση να διαχειρίζεται τις τραπεζικές συναλλαγές της άμεσα μέσω του εμπορικού της λογισμικού.

Αυτή τη στιγμή, η λειτουργία Soft1 FinTech έχει εναρμονιστεί πλήρως με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Εθνικής Τράπεζας και της Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ.


Παραμένουμε στην κορυφή χάρη στους ικανούς ανθρώπους μας και τη δυναμική επιχειρηματική μας στρατηγική, στοχεύοντας στην...

01. Συνέπεια
Αφοσίωση και συνέπεια στην υλοποίηση έργων Πληροφορικής. Υιοθετώντας Τεχνολογίες
αιχμής δεσμευόμαστε να παρέχουμε εξειδικευμένες, καινοτόμες, πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες λύσεις Πληροφορικής για όλους τους κλάδους της αγοράς.
02. Εμπειρία
20 Χρόνια μακρόχρονης εμπειρίας σε Business Software. Γνωρίζουμε βαθιά την αγορά έχουμε εκτενή εμπειρία και πείρα στο να εντοπίζουμε και να εστιάζουμε σε πολύπλοκα ζητήματα προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ανάπτυξης ολοκληρωμένων πληροφοριακών συστημάτων.
03. Αξιοπιστία
Η παγιωμένη σχέση και συνεργασία της Connectline με την Softone , έχει εδραιώσει την αναγνωρισιμότητας της, θέτοντας την Connectline ως No1 Συνεργάτη και αξιόπιστο επιχειρηματικό Σύμβουλο στον Τομέα της Πληροφορικής.
04. Τεχνογνωσία
Η Connectline στελεχωμένη με εξειδικευμένους ανθρώπους που διαθέτουν αποδεδειγμένη εμπειρία και εκτενή γνώση, κατέχει 64 Πιστοποιήσεις σε όλες τις θεματικές ενότητες του Λογισμικού S1.

Βραβεία και Αναγνώριση

Η συνεχής μας αφοσίωσή σε κάθε σας ανάγκη, έχει αναγνωριστεί με πληθώρα βραβείων τα οποία επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας.