Μάθετε για το soft1 ERP

Cloud Εφαρμογές από τη

Ο χώρος της πληροφορικής εξελίσσεται συνεχώς, γεγονός που καθιστά απαραίτητη την προσαρμογή των υπηρεσιών μας στις νέες τεχνολογίες. Για την άρτια οργάνωση και λειτουργία των επιχειρήσεων απαιτούνται σύγχρονες εφαρμογές μηχανογράφησης, οι οποίες βοηθούν όχι μόνο τον επιχειρηματία αλλά και τα στελέχη. Η Connectline προωθεί εξελιγμένες τεχνολογίες on Cloud, δίνοντας τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται το λογισμικό ως υπηρεσία μέσω Internet.

Αξιοποιώντας τις Soft1 Cloud Υπηρεσίες μπορείτε να αποκτήσετε εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας, απολαμβάνοντας έτσι μια  πληθώρα από νέες λειτουργίες και πλεονεκτήματα. Το εύρος των επιλογών που δύναται να σας προσφέρει το Cloud είναι τεράστιο γιαυτό  ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις στρέφονται στο Cloud Computing. Η αδιάλειπτη παροχή δυνατοτήτων σημαίνει πως μπορείτε να εργαστείτε απομακρυσμένα με μεγαλύτερη ευελιξία, να έχετε πρόσβαση στις ίδιες πληροφορίες, από οποιαδήποτε συσκευή οπουδήποτε και αν βρίσκεστε.

 

Γιατί η επιχείρηση μου χρειάζεται Cloud

null
Χαμηλό κόστος επένδυσης

Ένα από τα πιο σημαντικά πλεονεκτήματα του Cloud Computing είναι ότι δε χρειάζεται να επενδύσετε σε υλικό Hardware. Συνεπώς, το κόστος της επένδυσης θα μειωθεί αισθητά εστιάζοντας στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Μηδενικό κόστος συντήρησης hardware

To Cloud Computing είναι οικονομικά αποδεκτό αφού οι εταιρείες δεν επενδύουν πλέον σε χρηματικά ποσά για την προμήθεια και συντήρηση συστημάτων πληροφορικής και εξωτερικών σκληρών δίσκων.

Αυτόματη εγκατάσταση νέων εκδόσεων

Δε χρειάζεται να ανησυχείτε πως μπορείτε να διατηρήσετε το σύστημα μόνοι σας.Η ευελιξία του cloud computing είναι ότι οι προμηθευτές τους φροντίζουν για εσάς και αναβαθμίζουν με τακτικές ενημερώσεις λογισμικού.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Η χρήση του cloud σας επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων σας στιγμιαία. Αν το σύστημά σας καταρρεύσει, μπορείτε πάντα να βρείτε ένα αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων που έχετε μεταφορτώσει στο σύννεφο.


Η Connectline προωθεί εξελιγμένες τεχνολογίες δίνοντας στην επιχείρησή σας πολλαπλά οφέλη.  Συνδιάστε το ERP με τις εξειδικευμένες υπηρεσίες που σας προσφέρουμε προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.

S360

Διαχειριστείτε μέσω Web τις λειτουργίες του Soft1

SFA

Ενισχύστε το τμήμα πωλήσεων με το Sales Force Automation

BAM

Αυτοματοποίηση διαδικασιών μεσω Business Automation Machine

FinTech

Εκτέλεση τραπεζικών συνναλαγών μέσω Soft1

e-INVOICE

Υπηρεσία ηλεκτρονικής τιμολόγησης μέσω Soft1

Web Reports

Αποκτήστε πρόσβαση στις εκτυπώσεις του Soft1

Ολοκληρωμένες λύσεις μηχανογράφησης για κάθε κλάδο

Βραβεία και Αναγνώριση

Η συνεχής μας αφοσίωσή σε κάθε σας ανάγκη, έχει αναγνωριστεί με πληθώρα βραβείων τα οποία επιθυμούμε να μοιραστούμε μαζί σας.